Zangles

Haal het beste uit uzelf en uit uw stem!

Visie

“Als docent heb ik authenticiteit en zelfvertrouwen hoog in het vaandel staan. Ieder mens is uniek. Iedereen leert en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. Ik probeer er samen met de leerling achter te komen welke aanpak bij hem of haar niet werkt en wat juist wél werkt. Iemand moet zich veilig voelen om zichzelf te kunnen geven. Vanuit een veilige basis ontstaat vrijheid en eigenheid. Ik voel mij als docent verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en open sfeer.” 

109

Tijdens de lessen komen de volgende thema’s aan bod: houding, adem en ademsteun, klankvorming en resonans, articulatie en dictie, interpretatie, muzikaliteit en expressie, bewustwording en zelfvertrouwen.
De laatste twee aspecten nemen bij Mirjam een bijzondere plaats in. “Ik vind het erg belangrijk dat mensen zich ontspannen en op hun gemak voelen tijdens de lessen. Ook vind ik het belangrijk dat de cursist zich bewust wordt van gewoontes en automatismen wat betreft houding, adem en spraak. Maar ook van gedachtes over zichzelf en anderen, over wat goed of fout is, oordelen die ze misschien hebben ten opzichte van zichzelf en anderen. Dit alles zodat er een bewustwordingsproces in gang gezet wordt zonder goed of fout…”

Zangles

Of u nu beginner of gevorderde bent, klassiek of pop wilt zingen; u bent van harte welkom! De zanglessen vinden plaats in Heemskerk (Noord-Holland).
Het tarief per 15 min. is € 10,-. U kunt kiezen tussen wekelijks of tweewekelijks les. Ook kunt u zelf de lesduur bepalen: 30, 45, of 60 minuten.
Hebt u vragen of wilt u een gratis proefles volgen? Neem gerust contact op per e-mail of telefoon.

Koorcoaching

Naast zanglessen geeft Mirjam ook koorcoachings.
Heeft uw koor behoefte aan vocaal-technische ondersteuning? Wil uw koor een zangles workshop of op regelmatige basis gecoacht worden? Neem contact op!